U wedstrookje is in behandeling.
Gelieve even geduld te hebben, het plaatsen van Live Weddenschappen kan enige tijd in beslag nemen.
loading
Uw sessie is vervallen!
Sessie automatisch vervallen door inactiviteit.
Gelieve te wachten ...
Deze procedure kan niet geannuleerd worden.
delayimage

SPELEN EN WED OVERAL

SPORTWEDDEN APP

Wed als nooit tevoren met de Tipico Sportsbook apps voor smartphone en tablet. Een uitgebreid assortiment van pre-match en live markten direct bij de hand waar u ook bent.

Smartphone Tablet

Of ga naar tipico.com via uw mobiele browser.

ANDROID INSTALLATIEHANDLEIDING

1

Schakel onbekende bronnen aan.

Go to the settings application on your phone. Find the security option and switch on unknown sources.

3

Download app

Klik op de knop 'Download de App' om de applicatie op je telefoon te downloaden.

2

login via uw mobiele browser

Ga naar tipico.com op uw mobiele browser. Aan de bovenkant van het scherm ziet u een banner 'Tipico Android - Download app' te zien. Klik op Downloaden.

4

Installeer applicatie

Installeer de applicatie na het downloaden en geniet van de wed ervaring met Tipico!

Als u problemen ondervindt,neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Mobiel wedden bij Tipico Wedden op sport kan bij Tipico nu ook met je mobiel en je smartphone. Tipico heeft een goeie app ontwikkeld waarmee je altijd en overal kan inzetten op je favoriete voetbal team of op welke andere sport je maar wilt. De sportwedden app biedt het complete aanbod van sportweddenschappen aan dat ook op de gewone website van Tipico te vinden is. Nu kun je wedden met iPhone, iPad en Android toestellen bij je favoriete bookmaker. Voor andere mobiele besturingssysteem zoals Windows telefoon en Blackberry heeft Tipico een goed opgebouwde mobiele website. Je kan dus altijd met elke smartphone en elk tablet mobiel wedden op sport. Neem nu je bookmaker met je mee in je broekzak en wed online op je eigen club. Pronostiek is nog nooit zo gemakkelijk geweest voor mobiele wedders uit België. Als Vlaming kun je nu altijd mobiel wedden, de live scores volgen en live weddenschappen afsluiten op je favoriete teams. Neem de Tipico ervaring altijd met je mee op de weg. Zo zorg je dat je altijd kan profiteren van de beste quoteringen en noteringen van Tipico. Mis niks meer en zorg dat je altijd online bij Tipico kan wedden op voetbal en andere sport. Zo pak je nog eens onderweg een mooie winst terwijl je bij de wedstrijd van je eigen clubje aanwezig kan zijn.

v5.176.0b205 - w31